Естетична стоматология

В центровете за здраве на устната кухина и денталните здравни центрове„Мемориал“, се предлагат различни решения не само за лечение на проблеми със здравето на устната кухина и зъбите, но и в естетиката на устната кухина и зъбите. Възможно е да се осигури нова усмивка на пациента с ламиниран порцеланов фурнир, венечни аранжировки и избелващи методи.

  • Дизайн на усмивката – Ако не сте доволни от усмивката си, можете да видите процедурите, които трябва да направите на зъбите си с помощта на компютър. Можете да имате представа за усмивката, която ще имате след процедурата с помощта на козметични образни програми, като разгледате снимките си, направени преди процедурата на зъбите си.
  • Избелване – Оцветяването, причинено от структурата на зъбите и причиняващо лош външен вид, което не може да бъде премахнато чрез повърхностни процеси на почистване като миене на зъби или премахване на зъбен камък, може да бъде премахнато чрез избелващ метод. Система за избелване на зъби, която осигурява постоянно почистване, без да уврежда зъбите ви, вече е в болница „Мемориал“!

При избелването на зъбите се прилага методът Light Emitting Diode с LED, източник на светлина и специален избелващ гел. При LED метода, който е продукт на усъвършенствана технология, успехът при премахване на чувствителността след нанасяне е на високи нива. Докато съотношението на водородния феролмит, което е било 38 процента в прилаганата до момента избелваща система, е намаляло до 15 процента, удовлетворението от LED се увеличава до 100 процента. Докато с LED метода се постигат 8 пъти по-бели зъби, приложението отнема час. Избелващата система, която е доказана като надеждна при клинични проучвания в САЩ, не уврежда зъбния емайл и пломбите. Освен това е напълно безболезнена.

  • Ламинирани фурнири

Има приблизително три стъпки за завършване на тази процедура.

  1. При първата среща се работи по дизайна на усмивката, който искате да имате, от компютърният дизайн на усмивката се избира сред много усмивки, коя искате да имате.
  2. При следващото ви посещение ще се оформят зъбите ви, които ще се изработят,  ще се подготвят като модели и на този етап се решава дали са подходящи или не, като се тестват.
  3. Поставят се порцеланови фасети, чиито цвят се коригира при последното ви посещение.

Порцелановите ламинирани фасети са най-ефективният и консервативен метод, който може да се приложи за промяна на цвета, размера и формата на зъбите. Прилепват се към предната повърхност на зъба, за да прикрият лошото оцветяване или промяната на формата на зъба и са устойчиви на оцветяване. Порцелановите ламинирани фасети са много тънки порцеланови листа, те са залепени към предните повърхности на зъбите чрез процес, наречен свързване. Тази процедура е като фалшив нокът. Дебелината им не е по-голяма от дебелината на лещата и е консервативна и безвредна процедура, тъй като се прави много малко абразия от зъбната повърхност.

Ламинираните фасети могат да бъдат идеалното решение за вас, за да промените усмивката си и да я направите по-приятна. Тази процедура, която дори не изисква анестезия, може да бъде алтернативно решение да имате по-бели зъби, да покриете обезцветяването и да подобрите усмивката си. Освен това ламинираните фасети показват висока устойчивост на кафе, чай и дори обезцветяване на цигарите, след като са направени, не се оцветяват отново. Естетично превъзхождат други възстановителни възможности.

×

Изследвания за Ин витро

Може да информирате предварително какви изследвания се правят за Инвитро