Вагинален лазер

Вагинален лазер, се прилага в решаването на проблема с уринарната инконтиненция, който е доста разпространен в обществото. Това е лесен и практичен метод за лечение на жени, чийто сексуален живот е отрицателно засегнат от вагинално уголемяване в резултат на нормално раждане.

В какво се изразява прилагането на вагинален лазер?

Процедурата е напълно безболезнена и се извършва под местна упойка със сонда, подобна на ултразвуковата сонда, която често се използва при гинекологични прегледи, поставени във влагалището. Сондата се предлага в два размера. На първо място, лечението започва с прилагането на 1-ви размер, подходящ за дадения човек. С получаването на резултата лечението продължава с прилагането на 2-ри размер. Стимулира се епитела с лазер, като това се извършва по цялата стена на влагалището.

Резултати след прилагане на вагинален лазер

Разширяването и увисването се елиминират чрез подмладяване на тъканта, произвеждайки нови клетки. След първата сесия вагината се стеснява забележимо. В края на втората сесия се достига ширина, близка до пренаталния период. По този начин се решава проблемът с вагиналното уголемяване, което допринася за лечението на уринарна инконтиненция и причинява проблеми при раждането и сексуалния живот. След процедурата пациентът за кратко време, може да се върне към ежедневието и работата си.

×

Изследвания за Ин витро

Може да информирате предварително какви изследвания се правят за Инвитро